دانش و سلامت

رژیم غذایی عیدانه ماه مبارک رمضان در روز هفتم

دکتر افغان، کارشناس تغذیه و رژیم درمانی و دکترای فیزیولوژی ورزش گفت: شاید به نظر برسد که ماه رمضان فرصت مناسبی برای کاهش وزن باشد. البته به علت زمان کمتری که برای دریافت غذایی داریم، در وهله‌ اول این فکر می‌تواند درست باشد، اما این نکته مهم را همیشه به خاطر داشته باشید که اصلی‌ترین علت اضافه وزن، زیاده روی در خوردن نیست، بلکه استفاده نادرست از مواد غذایی و خوردن نامناسب است.

انتخاب‌های غذایی ما مهمترین علت افزایش یا کاهش وزن ما هستند.

پس در ماه مبارک رمضان و ایام روزه داری، می‌توان افزایش یا کاهش وزن داشت و ما با انتخاب‌های اشتباه یا صحیح خودمان افزایش یا کاهش وزن خواهیم داشت.

منوی روز هفتم ماه مبارک رمضان تقدیم شما:

در وعده‌ی سحری: ۱۵ قاشق غذاخوری برنج + ۵ قاشق غذاخوری خورشت کرفس + ۲ تکه گوشت خورشتی  + یک لیوان آب +  ۲ عدد خرما میل کنید.

برای افطاری:  ۲ عدد خرما + چای + ۲ کف دست نان سنگک (هر کف دست معادل یک مربع ۱۰ سانتی متر در ۱۰ سانتی متر است.) +یک قاشق غذاخوری ارده و شیره +  یک ملاقه آش رشته در نظر بگیرید.

در میان وعده: ۱/۵ عدد میوه + ۷ عدد مغز آجیل خام پیشنهاد می‌شود.

برای شام: ۲ کف دست نان سنگک + ۳ قاشق غذاخوری الویه بخورید.

میان وعده شب: نصف لیوان شیر کم چرب را فراموش نکنید.

همراهان گرامی، یک روز زودتر برنامه غذایی سحر و افطار اعلام می‌شود تا آمادگی لازم را کسب کنید.

با مصرف صحیح مواد غذایی سلامتی را برای خود و خانواده تان به ارمغان آورید.

تحریریه آپارات نیوز

خبرنگار اقتصادی با تحلیل تأثیرات تجارت جهانی و تغییرات سیاست‌های تجاری.
دکمه بازگشت به بالا