آپارات نیوز/ مرکز معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: فرمانده شکنجه شده دکتر. چمران پرچمدار انقلاب اسلامی در اماکن تاریخی نظام بود.
امیر سرتیپ علی فضلی روز دوشنبه 30 خرداد در مراسم چهل و یکمین سالگرد شهادت سردار شهید دکتر علی فضلی گفت. مصطفی چمران در مسجد انقلاب ساوه گفت: شهید چمران یار وفادار انقلاب و امام بود و لحظه ای خدا را فراموش نکرد الگویی عملی و میدانی برای افراد مختلف است.
وی گفت: اگر عمر ظاهری شهید چمران در انقلاب اسلامی و ولایتمداری با هدف خدمت به مردم زیاد طولانی نیست، اما نحوه خدمت او عمیق و سطحی نیست و برای الگوسازی نیاز به مطالعه دقیق دارد.
وی افزود: ساوه مهد بزرگان، علما، مشاهیر و مجاهدانی چون شهید چمران است که کارگزار کاملی است و علاوه بر شخصیت علمی برجسته بین المللی، دارای شخصیتی چند بعدی و تشکیلاتی و دارای ادبیات اخلاقی است. و هرگز ظاهری روزمره نداشت.
سردار فضلی با اشاره به اینکه دو جبهه جنگ داخلی و خارجی در ابتدای پیروزی انقلاب بر کشور حاکم بود، گفت: شهید چمران در زمانی که هم منافقین و هم منافقین توانستند با روحیه جهادی در این مرحله موفق باشند. مخالفان در حال ظهور بودند. در آن زمان تشخیص حق و باطل مانند تیزی شمشیر بود و نبرد در آن زمان بسیار حساس بود.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: شهید چمران در زندگی پربرکت خود که بخشی از انقلاب در معرض تهدید قرار گرفت، از حضور جهادی خود برای دفاع از انقلاب استفاده کرد.
وی با بیان اینکه مردم اساس انقلاب اسلامی هستند، گفت: شخصیت کم نظیر شهید چمران با انبوهی از تجربیات با کمک مردم به عنوان رکن اصلی انقلاب حول محورهای انقلاب در داخل و خارج از کشور است. کشور برای پاسداری از مکتب اسلام نمونه آن مبارزه با گروهک ضدانقلاب در پاوه بود.
وی با بیان اینکه شهید چمران یک کار تک نفره و انفرادی نبود، گفت: شهید چمران با درک صحیح از اوضاع و احوال و دشمن استکبار در مکتب امام حضور در جبهه را به صورت ساختارمند آموخت تا حضور داشته باشد. و بر همین اساس ستاد جنگ های نامنظم را تأسیس کرد. .
وی افزود: سردار شهید دکتر. چمران هیچ گاه از مسیر ولایت منحرف نشد و رضایت الهی را در رضایت مردم می دانست و بر این اساس تا آخرین لحظه عمر خود از خدمت به مردم دست برنداشت.
سردار فضلی افزود: شهید چمران مردی ایثارگر و جهادگر بود و توجه به آرمان های اسلام، دین و رهبری را حجت خود می دانست و پایبند به اصول بود و بر اهداف انقلاب از جمله فقر تاکید داشت. تسکین، استقلال، خدمت صادقانه و رضایت الهی.» او در فعالیت های نظامی و سیاسی خود به کار گروهی اعتقاد داشت و با کسانی که اصول نظام را نادیده می گرفتند، سازش نمی کرد. او در فعالیت های سیاسی شجاع و شجاع بود و امنیت ایران اسلامی را تامین می کرد.
وی اعلام کرد: شهید چمران حضور همه جانبه خود را تقدیم اسلام و انقلاب کرد و همزمان با دژ علمی در قلعه نظامی میدان دفاع از ارزش ها بود و در نهایت با پیروزی در همه عرصه ها به عظمت رسید. به شهادت رسید
به گزارش آپارات نیوز، امام جمعه ساوه نیز در این مراسم گفت: غیرت و مردانگی باعث شد که جنگ هشت ساله با پیروزی ملت ایران به پایان برسد. رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس با غیور از آب و خاک دفاع کردند و در این راه برای حفظ غیرت به میدان رفتند.
حجت الاسلام جعفر رحیمی افزود: توصیه اسلام این است که غیرت داشته باشید و با این روحیه از اسلام و مکتب دفاع کنید.
وی با اشاره به اینکه شهدا حماسه و عرفان را آموزش می دادند، تصریح کرد: شهید چمران مظهر حماسه و عرفان بود و ذات اقدس الهی محسوب می شد و باید از زندگی او الگو گرفت.
بر اساس این گزارش، پخش سرود و آهنگ، تجلیل از همرزمان شهید چمران و جمعی از اساتید بسیج دانشگاه و همچنین مداحی از دیگر برنامه های این مراسم بود که با استقبال باشکوه مردم ساوه برگزار شد.
گفتنی است سی و یکم خرداد ماه سالروز شهادت دکتر دکتر مصطفی چمران فرمانده جنگ های نامنظم دفاع مقدس، دانشمند فرزانه، معلم فداکار، عارف مبارز و سردار رشید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی.
مارتلر سردار دکتر. چمران بعدازظهر 30 خرداد 1360 در روستای «دهلاویه» در حوالی سوسنگرد با برجای گذاشتن خمپاره دشمن شکنجه شد.
روستای چمران واقع در نوبران شهرستان ساوه زادگاه دکتر. چمران پدر سردار شهید. هر ساله در شهرستان ساوه و روستای چمران آیین های مختلفی برای گرامیداشت یاد وی برگزار می شود.
انتهای پیام/