اختراع تَله حشرات مهاجم با هوش مصنوعی
آینده جهان با هوش مصنوعی (۱۴۰)؛
نوجوان آمریکایی به کمک هوش مصنوعی تلهای ساخته که میتواند حشرات مهاجم را نابود کند.
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، یک دانش آموز آمریکایی با استفاده از هوش مصنوعی تَلهای اختراع کرده است که میتواند به هجوم نوع خاصی از حشرات در سطح شهر پایان دهد.
تَلهای که این نوجوان آمریکایی اختراع کرده است با انرژی خورشیدی کار میکند و وقتی به روی درخت بسته میشود، نوع خاصی از حشرات مهاجم به نام «مگس فانوسی» را جذب میکند و از بین میبرد.
مگس فانوسی خالدار که بومی آمریکای جنوبی است به مدت چندین دهه به صنعت کشاورزی محلی در نیوجرسی آسیب زده است و از بیشتر محصولات و درختان، به ویژه انگور، درختان زینتی و درختان چوبی تغذیه میکند.
این حشره به انسان یا حیوانات آسیب نمیرساند، اما میتواند کیفیت زندگی افرادی را که در مناطق آلوده زندگی میکنند کاهش دهد، چرا که با پرواز و هجوم خود آلودگیها را جابهجا میکند و ویروسها را گسترش میدهد.
این دانشآموز مخترع، مشاهدات میدانی گستردهای انجام داد و الگوهای رفتاری حشرات و نحوه رشد آنها در یک بازه زمانی مطالعه کرد و ساختارها و مناطقی را که این حشرات برای خوشهبندی انتخاب میکردند، پیمایش کرد.
او برای آزمایش از بین بردن حشراتی که روی درخت مجهز به تله فرود میآمدند از یادگیری ماشینی استفاده کرد و با تکرار آزمایش متوجه شد که باید از یک توری دولایه و یک توری بیرونی بزرگ با یک شبکه داخلی محکم تر استفاده کند. سپس از لوله های لاستیکی برای بافتن شبکههای توری استفاده کرد.
رئیس و مدیر عامل انجمن علم در آمریکا که با هدف استعدادیابی فعالیت میکند، گفت: «در پروژه این دانشآموز از هوش مصنوعی و علم شیمی استفاده شده است و با تغییرات آب و هوا و انرژی خورشیدی سروکار دارد و ماهیتی بین رشتهای دارد و این همان چیزی است که آن را متمایز میکند.»