استارتآپ آلمانی تراشههای گرافنی را به تولید انبوه میرساند
به گزارش خبرگزاری آپارات نیوز؛ این شرکت ۲۲۸٫۷ میلیون یورو (حدود ۲۴۸،۰۰۰،۰۰۰ دلار) از این سرمایه را از بودجه عمومی وزارت امور اقتصادی و اقدامات اقلیمی آلمان و ایالت راین وستفالیا در ۷ سال آینده تحت برنامه IPCEI ME/CT۲ تأمین کرده است. در کنار این بودجه عمومی ، بلک سمیکانداکتور ۲۵٫۷ میلیون یورو (حدود ۲۷،۸۰۰،۰۰۰ دلار) دیگر را از طریق فروش سهام تأمین کرده است.
بلک سمیکانداکتور در سال ۲۰۲۰ توسط دکتر دانیل شال و سباستین شال تأسیس شد که در حال ایجاد روش جدیدی برای ساخت شبکههایی از تراشه هایی است که در آنها از گرافن استفاده میشود. ایده کلی این است که این شبکه های جدید تراشه باعث افزایش ارتباط داده بین تراشهها برای عملکرد بی نظیر، بهبود بهره وری انرژی و کاهش قابل توجه در هزینه های تولید شوند. بلک سمیکانداکتور قصد دارد تولید انبوه نیمه هادی های گرافنی را با رعایت کامل استانداردهای موجود صنعت فعال کند.
فناوری و سخت افزار این شرکت اتصالات تراشه نوری به تراشه را تسهیل میکند و به تراشهها اجازه می دهد تقریباً به گونهای تعامل داشته باشند که انگار یکی هستند. با غلبه بر محدودیت های فعلی در معماری تراشه سیلیکون، هدف از این کار آن است که با فناوری خود موانع موجود را از بین ببرد.
دکتر دانیل شال بنیانگذار و مدیرعامل بلک سمیکانداکتور میگوید: «ما از حمایت دولت و سرمایه گذاران مشهور برای پیشبرد فناوری های جدید در اروپا برخوردار هستیم. این سرمایه گذاری به ما امکان می دهد تا توسعه محصول خود را هدایت کنیم و تأسیسات تولید ویفر ۳۰۰ میلیمتری را با سرعت کامل به جلو پیش ببریم.»
این شرکت قصد دارد تا سال ۲۰۲۶ یک مرکز تولید پایلوت در آخن افتتاح کند. علاوه بر این ، بلک سمیکانداکتور قصد دارد کل نیروی کار خود را از ۳۰ نفر به ۱۲۰ نفر تا سال۲۰۲۶ افزایش دهد.
انتهای پیام/