تعمیر جلوبندی خودرو یا جلوبندی سازی

با توجه به تولید روز افزون خودرو های داخلی و خارجی و استفاده افراد از خودرو ها برای انجام امور روزمره، شاهد وجود حداقل یک خودرو در هر خانه هستیم. بالا بودن آمار تصادفات، مشکلات داخلی و خرابی قطعات به کار رفته موجب مراجعه به تعمیرگاه های خودرو در سطح شهر شده است. به دلیل تخصصی بودن امور به عیب یابی و تعمیر خودرو و حوزه های کاری مختلف شغل مکانیکی و جلوبندی سازی خودرو به یکی از حرفه های فنی پرطرفدار در میان افراد شده است. کسب مهارت در حوزه مکانیکی و جلوبندی سازی خودرو محدودیت سنی نداشته و در صورت علاقه فرد به امور فنی، دقت و حوصله بالا می تواند به کسب درآمد بالا برسد.

تعمیر جلوبندی خودرو یا جلوبندی سازی

شغل مکانیکی خودرو

شغل مکانیکی خودرو به عیب یابی و تعمیر انواع خودرو های داخلی و خارجی می پردازد. فرد مکانیک ماشین باید با تمام قسمت های مکانیکی و الکترونیکی خودرو آشنایی داشته و قادر به تشخیص و رفع عیب خودرو در زمینه های مختلف شامل سیستم اگزوز، سیستم تعلیق، موتور خودرو و غیره باشد.

مکانیک ماشین پس از بررسی خودرو و یافتن علت مشکل پیش آمده در خودرو وظیفه دارد مشتری را در جریان گذاشته و با در اختیار گذاشتن اطلاعات کافی در مورد علت خرابی خودرو و نوع تعمیرات، هزینه تعمیرات و زمان مورد نیاز حدودی را تخمین بزند. در صورت موافقت مشتری شروع به تعویض قطعات آسیب دیده و تعمیر خودرو بپردازد. در مرحله آخر عملکرد خودرو را مورد آزمایش قرار داده و در صورت عدم وجود مشکل پس از دریافت هزینه خودرو را به مشتری تحویل دهد.

لازمه موفقیت در شغل مکانیکی خودرو داشتن مهارت های عملی در عیب یابی و رفع عیوب خودرو می باشد. شغل مکانیکی خودرو نیاز به تحصیلات دانشگاهی نداشته و می توانید با شرکت در دوره های آموزشی به مهارت بالا رسیده و پس از کارآموزی در تعمیرگاه های مختلف تجربه کسب کنید. فرد مکانیک ماشین باید دقیق و با حوصله بوده و دارای روابط عمومی بالا باشد. او باید بتواند با ارائه کار با کیفیت، استفاده از تجهیزات و قطعات مرغوب و قیمت منصفانه رضایت مشتری را کسب کند.

ساعت کاری شغل مکانیک ماشین منعطف بوده و در بعضی از فصول سال که حجم سفر بالا می باشد ممکن است مجبور به کار تمام وقت باشید. در ادامه برای آشنایی بیشتر با شغل مکانیکی خودرو به توضیح بازار کار و میزان درآمد آن پرداخته می شود.

بازار کار شغل مکانیکی خودرو

تولید روز افزون خودرو ها در سراسر جهان و تنوع مدل ها و قطعات به کار رفته در تولید خودرو و هم چنین ضرورت استفاده از خودرو برای امور روزمره و وجود حداقل یک خودرو در هر خانواده موجب شده است که خودرو به یک جز جدا نشدنی از زندگی ما تبدیل شود.

عیب یابی و تعمیر خودرو یک امر تخصصی بوده و فرد مکانیک باید با مهارت و تجربه بالا و استفاده از تجهیزات مناسب به تعمیر خودرو بپردازد. به همین دلیل لازم است در صورت وجود اختلال در عملکرد صحیح خودرو از تعمیرکاران حرفه ای کمک بگیرید.

فرد علاقه مند به امور فنی مربوط به خودرو می تواند پس از شرکت در دوره های آموزشی در تعمیرگاه های خودرو کار کرده و پس از کسب تجربه به راه اندازی تعمیرگاه خود بپردازد. هم چنین تعمیرکار خودرو می تواند در کارخانه های تولید کننده خودرو، سازندگان قطعات و لوازم یدکی شروع به کار کنند.تعمیرکار خودرو می تواند به عنوان مکانیک سیار خودرو در جاده ها برای کارخانه های خودرو سازی شروع به فعالیت کند.

موارد ذکر شده باعث به وجود آمدن بازار کار پر رونق و دائمی برای شغل مکانیک ماشین شده است. به طوری که شغل مکانیک ماشین به یکی از حرفه های فنی پول ساز در سراسر جهان شناخته شده است.

میزان درآمد شغل مکانیکی خودرو

میزان درآمد شغل مکانیکی عدد ثابتی نبوده و بسته به عوامل گوناگون می تواند تغییر کند. اولین فاکتور موثر در میزان درآمد فرد تعمیرکار سطح مهارت و تجربه فرد در عیب یابی و تعمیر قطعات خودرو و کیفیت کار ارائه شده به مشتری می باشد. میزان درآمد مکانیکی خودرو به موقعیت گاراژ و تعمیرگاه و شهر ارائه دهنده خدمات نیز بستگی دارد. به طوری که به دلیل جمعیت بیشتر شهر های بزرگ مطمئنا میزان درآمد فرد شاغل در این شهر ها نسبت به شهر های با جمعیت کمتر، به صورت قابل توجه ای متفاوت است.

نوع خودرو های تعمیری در میزان درآمد فرد نیز تاثیر گذار می باشد. تعمیر خودرو های خارجی و مدل بالا به دلیل گرانی قطعات و حساس بودن تعمیر آن ها نسبت به مدل های ایرانی دارای درآمد بالاتری می باشد. مشتری مداری و جلب رضایت وی با ارائه کار با کیفیت و سر موعد مقرر و دریافت هزینه منصفانه در افزایش درآمد موثر است. هم چنین شما می توانید با ارائه تبلیغات در شبکه های اجتماعی، سایت هایی مانند آچاره و پخش تراکت میزان درآمد خود را افزایش دهید.

در سایت استارلوکس طبق تحقیقات انجام شده میزان درآمد شغل مکانیکی خودرو به نسبت بالا و عالی بوده و به طور میانگین 3 الی 7 برابر حقوق وزارت کار می باشد. درآمد تعمیرکار خودرو محدود نبوده و در شرایطی نیز می تواند از این مقدار حدودی بیشتر شود.

شغل جلوبندی سازی خودرو

شغل مکانیکی خودرو به دسته های مختلفی تقسیم شده که هر یک از آن ها به عیب یابی و تعمیر بخش خاصی از خودرو می پردازند. جلوبندی سازی خودرو یکی از مشاغل مهم در ارتباط با تعمیر خودرو می باشد. جلوبندی خودرو و سیستم تعلیق از اصلی ترین بخش های خودرو بوده که از قطعات مختلفی مانند طبق، بوش، سیبک و موج گیر تشکیل شده است. قسمت جلوبندی خودرو نقش مهمی در جلوگیری از لرزش خودرو در هنگام عبور از ناهمواری، چاله و پیچ جاده می شود. کارکرد صحیح جلوبندی خودرو و سیستم تعلیق موجب حفظ تعادل اتومبیل در هنگام سکون و حرکت و هم چنین آسایش سرنشینان خودرو می شود.

در بسیاری از تصادفات جلوبندی خودرو دچار مشکل شده و باید با مراجعه به جلوبندی سازی ایراد به وجود آمده را برطرف کنید. فرد علاقه مند به تعمیرات خودرو و امور فنی می تواند در دوره های عملی جلوبندی سازی ارائه شده در آموزشگاه ها مهارت کسب کرده و باید با تمام اجزای به کار رفته در جلوبندی سازی و تعویض و تعمیر آن ها آشنا باشد. فرد می تواند به منظور کسب تجربه به عنوان کارآموز در مراکز جلوبندی سازی شروع به کار کرده و در ادامه به تاسیس تعمیرگاه اختصاصی خود بپردازد.

بازار کار شغل جلوبندی سازی خودرو

با توجه به استفاده روز افزون از خودرو ها و احتمال خرابی خودرو و تصادفات در سطح شهر، بازار کار شغل های مربوط به تعمیر خودرو به دلیل تخصصی بودن این حوزه از رونق بالایی برخوردار می باشد. به دلیل رخ دادن مشکلات عمومی در قطعات جلوبندی خودرو و سیستم تعلیق و هم چنین آسیب به قسمت جلو خودرو در بسیاری از تصادفات میزان مراجعه به جلوبندی سازی خودرو افزایش یافته است. حساسیت قطعات به کار رفته و تعمیر هر چه سریع تر این قطعات برای جلوگیری از وارد شدن آسیب به قطعات دیگر خودرو باعث بالا رفتن بازار کار شغل جلوبندی سازی خودرو شده است.

درآمد شغل جلوبندی سازی خودرو

میزان درآمد شغل جلوبندی سازی مانند مشاغل فنی مربوط به تعمیر خودرو به مهارت و تخصص فرد بستگی دارد. درآمد جلوبندی سازی خودرو متغیر بوده و به عوامل مختلفی مانند تجربه فرد، دقت و حوصله، استفاده از تجهیزات و قطعات با کیفیت، سرعت عمل و تحویل به موقع خودرو به مشتری بستگی دارد.

یکی از عوامل مهم در بالا بردن میزان درآمد شغل جلوبندی سازی خودرو ارتباط با مشتری و جلب رضایت او از طریق رفع مشکل در موعد مقرر و کیفیت بالای کار می باشد. هم چنین می توان با انجام تبلیغات در سطح شهر و چاپ تراکت و هم چنین معرفی خود در شبکه های اجتماعی و سایت هایی مانند دیوار و آچاره میزان درآمد خود را بالا ببرید.

میزان متوسط درآمد افراد شاغل در حوزه جلوبندی سازی خودرو به طور میانگین از 7 میلیون تا 30 میلیون در ماه می باشد. تعمیرکاران خودرو در قسمت جلوبندی سازی می توانند با کسب اطلاعات در مورد جلوبندی و قطعات خودرو های خارجی و تخصص در این زمینه شاهد افزایش چشمگیر درآمد خود تا 100 میلیون در ماه باشید.

تفاوت شغل مکانیکی و جلوبندی سازی خودرو

تا این جا با شغل مکانیکی و جلوبندی سازی و بازار کار و میزان درآمد آن ها آشنا شدیم. در این قسمت با بررسی مزایا و معایب این دو شغل فنی پر طرفدار به بیان تفاوت های آن ها می پردازیم. شغل مکانیکی خودرو به دلیل گستردگی بالا و ضرورت آشنایی کامل و جزئی با قطعات تشکیل دهنده خودرو به نسبت جلوبندی سازی خودرو پر مشغله تر بوده و از بازار کار بهتری برخوردار است.

فرد مشغول به کار در تعمیرگاه مکانیکی خودرو باید از تخصص و تجربه بالا برخوردار باشد و از تجهیزات متنوعی برای تعمیر خودرو استفاده کند. به دلیل تنوع در تجهیزات مورد استفاده نسبت به جلوبندی سازی خودرو نیاز به سرمایه اولیه بیشتر برای خرید این قطعات می باشد.

به دلیل تنوع در امور انجامی توسط مکانیک ماشین، فرد از انجام کار های یکنواخت کسل نخواهد شد  و برای افرادی که به دنبال افزایش مهارت در زمینه های مختلف مربوط به خودرو هستند بسیار مناسب می باشد. ساعات کاری مربوط به مکانیک ماشین نسبت به جلوبندی سازی خودرو به دلیل پر مشغله بودن آن بیشتر بوده و به نسبت درآمد حاصل نیز بیشتر خواهد شد.

شغل جلوبندی سازی خودرو سبک تر و کم دقت تر بوده و به نوعی از مکانیکی خودرو راحت تر و بی دردسر تر می باشد. انجام جلوبندی سازی حرفه ای نیز می تواند موجب کسب درآمد بالا شود.

به دلیل تنوع در بهترین جلوبندی سازی در تهران و ابزار مورد استفاده در شغل مکانیکی به محیطی با مساحت بالا تر نسبت به شغل جلوبندی سازی نیاز داریم. در این صورت هزینه اجاره مغازه برای اجاره تعمیرگاه مکانیک ماشین به مراتب از مغازه جلوبندی سازی بیشتر خواهد بود.

دکمه بازگشت به بالا