راهنمای جامع خرید قرنیز از انتخاب جنس تا رنگ

قرنیز با مواد اولیه و در جنس های مختلفی از جمله پلی استایرن ام دی اف پلی یورتان چوب سرامیک سنگ فوم و… در ابعاد طرح و رنگ های مختلف تولید شده و به فروش می رسد.

راهنمای جامع خرید قرنیز از انتخاب جنس تا رنگ

برای خرید قرنیز مناسب لازم است که با انواع قرنیز آشنا شده و طرح و رنگ مورد نظرتان را انتخاب و خریداری کنید در این مقاله به عنوان راهنمای جامع خرید قرنیز شما را برای انتخاب و خرید قرنیز مناسب راهنمایی خواهیم کرد.

راهنمای جامع خرید قرنیز از انتخاب جنس تا رنگ

خرید قرنیز

فاکتورهای مختلفی در خرید قرنیز مناسب تأثیر گذارند در این بخش به بررسی مهم ترین فاکتورهایی که لازم است در زمان خرید قرنیز به آن ها توجه کنید خواهیم پرداخت.

توجه به جنس قرنیز

انتخاب جنس قرنیز یکی از مهم ترین نکات در خرید این محصول معرفی می شود در صورتی که هنگام خرید قرنیز جنس این محصول را در نظر نگیرید احتمال کاهش دوام طول عمر و زیبایی قرنیز وجود دارد همان طور که گفته شد قرنیز ها در جنس های مختلفی از جمله ام دی اف گچی سنگی سرامیکی چوبی فومی پلی استایرن پلی یورتان تولید و عرضه می شوند.

پرطرفدار ترین قرنیزها در جنس های پلی استایرن (پی وی سی) ام دی اف روکش دار ام دی اف خام و پلی یورتان تولید می شوند که نوع پی وی سی از سایر قرنیزهای دیگر تنوع بالاتری داشته و بیشترین قرنیز های بازار را شامل می شود.

قرنیز پی وی سی (پلی استایرن)

قرنیز پلی استایرن یا قرنیز پی وی سی از مواد پلاستیکی تولید می شود این قرنیز غیر قابل اشتعال بوده و قابلیت شستشو دارد در برابر حشرات مقاومت بالایی داشته و آنتی باکتریال است به نگهداری زیادی نیاز نداشته کم وزن است و نصب آسانی دارد.

راهنمای جامع خرید قرنیز

 قرنیز ام دی اف

قرنیزی است که مغزی و بخش داخلی آن از چوب تولید شده و دارای روکش پی وی سی می باشد این قرنیز در برابر آب و رطوبت در مقایسه با قرنیز پی وی سی مقاومت کمتری دارد.

قرنیز پی وی سی بهتر است یا قرنیز ام دی اف؟

در صورتی که کفپوش محیط از سنگ یا سرامیک است توصیه می شود که از قرنیز پلی استایرن یا پی وی سی استفاده کنید در صورتی پوشش کف محیط پارکت است می توانید هم از قرنیز پی وی سی و هم از قرنیز ام دی اف روکش دار استفاده کنید که نوع پی سی آن همچنان توصیه می شود.

هر کدام از قرنیز ها دارای ویژگی های منحصر به فردی هستند قرنیزهای پی وی سی به دلیل روکش رویی شان نیازی به نقاشی و رنگ ندارند ضمن این که نصب هر یک از این قرنیز ها در سریع ترین زمان و به سادگی انجام می شود.

قرنیز پلی یورتان و ام دی اف خام

قرنیز های پلی یورتان و ام دی اف خام به رنگ شدن نیاز دارند و امکان رنگ کردن آن ها با اکرولیک و رنگ روغن وجود دارد اغلب اوقات این قرنیز همرنگ با دیوار رنگ می شود.

قرنیز سنگی یا سرامیکی

قرنیز سنگی یا سرامیکی از دیگر انواع قرنیر است که از جنس سنگ و سرامیک تولید شده و استفاده از آن همزمان با پوشش کف امکان پذیر است قرنیزهای سنگی و سرامیکی وزن بالایی داشته شکننده هستند و تنوع رنگ پایینی دارند از این جهت خیلی کاربردی نیستند.

قرنیز های مقاوم در برابر آب و رطوبت

قرنیزهای سنگی و سرامیکی در مقابل آب و رطوبت مقاومت بالایی داشته و شستشوی مستقیم آن ها از نم زدن دیوار پشت قرنیز هم جلوگیری می کند قرنیز پلی استایرن و پلی یورتان از دیگر قرنیز های مقاوم در برابر رطوبت مطرح می شوند.

نکته ای که لازم است به آن توجه کنید این است که شستشوی مستقیم قرنیز پلی استایرن موجب آسیب دیدن قرنیز نخواهد شد اما می تواند باعث نم زدن دیوار پشت قرنیز شود همین طور شستشوی مستقیم قرنیز پلی یورتان باعث از بین رفتن رنگ قرنیز خواهد شد.

راهنمای خرید قرنیز

قرنیز چوبی

قرنیز چوبی از چوب طبیعی درختان راش روس گردو و… تولید می شود از این نوع قرنیز در دکوراسیون های خاصی از جمله دکوراسیون های بوهو کلبه های چوبی سونا و… استفاده می شود قرنیز های چوبی روکش خاصی ندارند و رنگ و بافت شان چوب طبیعی است این قرنیز به محیط زیبایی خاصی می بخشد اما در برابر آب و رطوبت مقاومت پایینی دارد و اشتعال پذیری بالایی دارد.

قرنیز گچی

قرنیز گچی از دیگر انواع قرنیز ها معرفی می شود این نوع از قرنیز طول عمر پایینی دارد و در برابر ضربه مقاومت پایینی دارد.

سایز قرنیز

سایز قرنیز از دیگر پارامترهای مهم در زمینه خرید قرنیز مطرح می شود در صورتی که سایز قرنیز به درستی انتخاب شود زیبایی دیوار دو چندان خواهد شد قرنیز ها با ارتفاع 7 تا 20 سانتی متری تولید می شوند عرض قرنیز به مواردی از جمله ارتفاع دیوار سلیقه کاربر و همین طور مساحت مکان مورد نیاز بستگی دارد.

قرنیز 11 تا 20 سانتی متر مناسب دیوارهایی با ارتفاع 3 متر یا بیشتر است قرنیز 7 تا 9 سانتی متری مناسب دیوارهایی با ارتفاع 80/2 متر هستند بهترین سایز قرنیز 7 تا سانتی متر است.

در صورتی که تصمیم به استفاده از قرنیز در خواب تان دارید توصیه می شود که از قرنیز های 7 و 9 سانتی متری استفاده کنید.

راهنمای انتخاب رنگ قرنیز

اگرچه انتخاب رنگ قرنیز به سلیقه افراد بستگی دارد اما رنگ دیوارها کف و سبک دکوراسیون از عوامل مؤثر در رنگ قرنیز مطرح می شوند.

می توانید رنگ قرنیز را با رنگ پوشش کف یا رنگ درب های اتاق ها ست کنید در صورتی که رنگ کف و دیوارها روشن و سفید باشد امکان استفاده از قرنیز با رنگ های تیره وجود دارد در صورتی که رنگ کف و درب ها تیره باشد می توانید از قرنیز با رنگ پوشش کف استفاده کنید.

قرنیز سفید مات پرطرفدار ترین رنگ قرنیز است که با اغلب رنگ ها همخوانی دارد امکان استفاده از قرنیزهای طرح دار نیز وجود دارد.

سخن پایانی

انتخاب جنس سایز قرنیز و رنگ آن مهم ترین موارد در خریداری قرنیزهای پی وی سی و قرنیز لاین نوری و سایر قرنیزها مطرح می شوند نصب قرنیزها نیز از اهمیت بالایی برخوردار است قرنیزهای پی وی سی نسبت به سایر قرنیزها نصب ساده تری دارند و نصب آن ها به وسیله چسب و میخکوب در کوتاه ترین زمان امکان پذیر می باشد.

دکمه بازگشت به بالا