چند توصیه مفید به افراد افسرده

چند توصیه مفید به افراد افسرده

افسردگی نوعی اختلال روانی است که در صورت شدید بودن می تواند سلامت عمومی فرد را به خطر بیندازد.

به گزارش آپارات نیوز ، همه افراد هر از گاهی می توانند احساس غم و اندوه و دلتنگی کنند ، به خصوص اگر اتفاق ناراحت کننده ای برای آنها رخ داده باشد.

تجربه افسردگی و غمگینی برای مدت کوتاهی طبیعی است ، اما اگر این احساس بسیار طولانی شود ، از این پس به یک اختلال روانی مزمن یا بیماری تبدیل می شود و نیاز به مدیریت مناسب و مداوم دارد ، زیرا در غیر این صورت همه فعالیت ها روی روال و جنبه های زندگی یک فرد تأثیر می گذارد و حتی سلامت بدن او را تهدید می کند.

یکی از مهمترین موارد در مقابله با علائم افسردگی “مراقبت از خود” است. فرد مبتلا به افسردگی حاد ، اگرچه به مشاوره و کمک تخصصی نیاز دارد ، اما با گام های کوچک و کوچک می تواند روحیه و در نهایت سلامت روانی خود را بهبود بخشد.

این موارد شامل تغییرات جزئی برای مقابله با علائم افسردگی ، از رژیم غذایی گرفته تا سایر مشکلات سبک زندگی است.

در این مقاله ، وب سایت NDTV به نقل از دکتر. شویتا شارما ، روانشناس بالینی در بیمارستان آسیایی کلمبیا ، برخی از نکات عملی برای مراقبت از خود را عنوان می کند تا به افراد افسرده کمک کند تا به طور م effectivelyثرتری از تغییرات خلقی جلوگیری کنند. در کاهش علائم افسردگی موفق تر باشید:

اولین قدم در مراقبت از خود آگاهی از احساسات و حالت غم و افسردگی و همچنین پذیرش این احساسات است تا بتوانید با آنها به شیوه صحیح کنار بیایید.

نکته دوم کسب دید مثبت از طریق آگاهی است. تفسیر ساده این موضوع تمرکز بر روی موضوعات و موضوعات فعلی است که در حال حاضر با آنها سر و کار دارید.

به خود یادآوری کنید که این مسئله دائمی نیست ، اگرچه در این مرحله ممکن است به تلاش گروهی و درمان مناسب نیاز داشته باشید.

“صحبت کردن” مهمترین مرحله در درمان افسردگی است. بنابراین بدون هیچ شرم و نگرانی با دیگران درباره مشکل خود صحبت کنید و در اسرع وقت از یک متخصص کمک بگیرید.

داشتن یک برنامه منظم خواب و تغذیه می تواند به شما کمک زیادی کند ، زیرا به طور کلی تأثیر مهمی در بهبود سلامت روان دارد. در عین حال ، تمرینات تمدد اعصاب مانند تنفس عمیق نیز به بهبود سلامت روان کمک می کند.

با دوستان و عزیزان خود تماس بگیرید و از آنها حمایت روحی و روانی بگیرید. همچنین می توانید هر روز افکار و احساسات خود را روی کاغذ بیاورید زیرا می توانید آزادانه یادداشت برداری کنید تا به بیان آن احساسات کمک کرده و آنها را به تدریج از ذهن خود خارج کنید.

– اگر در انجام مراحل بالا موفق شدید ، می توانید به تدریج فعالیت های مورد علاقه خود را شروع کنید. بسیار مهم است که سرگرمی ها و سرگرمی های خود را انجام دهید و این کار را بدون نگرانی و فشار اجتماعی انجام دهید.

وقت بیشتری را صرف انجام کارهایی کنید که از انجام آنها لذت می برید ، مانند آشپزی یا تماشای فیلم هایی که به سلیقه شما بستگی دارد.

تغذیه سالم و ورزش دو ستون مهم در مبارزه با افسردگی هستند. عادات غذایی سالم به سلامت روان کمک می کند و ورزش و تحرک نیز باعث ترشح هورمون های شاد و تقویت کننده روحیه در مغز می شود.

آخرین نکته ای که بیشتر به خاطر سپرده می شود این است که شما هرگز نباید علائم افسردگی را نادیده بگیرید و برای جلوگیری از مشکلات پیچیده و پیچیده ، در صورت آگاهی از این احساسات باید در اسرع وقت از یک متخصص کمک بگیرید.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا