آموزش باز كردن قفل درب اتاق خواب قفل شده، هنگام قفل شدن در

4 روش باز کردن قفل درب اتاق بدون کلید

یکی از مشکلاتی که می‌تواند برای هر کسی رخ دهد جا گذاشتن، گم کردن، شکستن یا به هر نحوی از دست دادن کلید درب خانه و اتاق است. این مشکل برای قفل‌های قدیمی و دستگیره در که منحصراً با کلید باز و بسته می‌شوند، بسیار اتفاق می‌افتد و افراد را به دردسر زیادی می‌اندازد. شاید پشت درب ماندن گاهی موضوع مهمی به نظر نرسد اما وقتی که عجله داشته باشید و به چیزی از داخل اتاق نیاز داشته باشید، این مشکل می‌تواند زمان بسیاری را هدر دهد. حتی اگر در سریع‌ترین زمان ممکن هم بروید و یک کلیدساز بیاورید، باز هم چند ساعت از وقت شما گرفته می‌شود. به همین علت در ادامه در کنار بررسی چند تکنیک کاربردی برای باز کردن درب اتاق بدون کلید و حل این مشکل برای همیشه، به انواع قفل درب اتاق و دستگیره رزت هم خواهیم پرداخت.

آموزش باز كردن قفل درب اتاق خواب قفل شده، هنگام قفل شدن در

انواع تکنیک باز کردن قفل درب اتاق بدون کلید

با اینکه پشت درب ماندن مخصوصاً زمانی که عجله دارید، می‌تواند کمی دلهره‌آور باشد اما باید با خونسردی و توجه کافی موقعیت را به‌خوبی بسنجید تا درست عمل کنید. برای مثال اگر کلید داخل قفل شکسته است باید مقداری چسب قطره‌ای محکم روی باقی مانده یا سر کلید بریزید به صورتی که آن را به کلید شکسته شده داخل قفل بچسباند و در نهایت بتوانید کلید را بیرون بکشید.

اگر تکنیک چسباندن کار نکرد، می‌توانید از یک انبردست دم باریک یا موچین برای بیرون کشیدن کلید شکسته استفاده کنید. همچنین اگر کلید از پشت درب داخل قفل است و باعث شده پشت درب بمانید، باید ابتدای یک کلید یدکی را داخل قفل قرار دهید و با ضربات آهسته به آن، کلید پشت درب را بیاندازید. البته این روش تنها زمانی کار می‌کند که کلید پشت درب، در حالت عمودی قرار گرفته باشد.

حالات دیگر برای زمانی است که به طور کلی به کلید دسترسی ندارید، برای مثال کلید گم شده است یا آن را داخل اتاق جا گذاشته‌اید. در این صورت با استفاده از چند روش مختلف می‌توانید درب اتاق را بدون کلید باز کنید. در تکنیک اول به گیره کاغذ و سنجاق، تکنیک دوم به کارت اعتباری، تکنیک سوم به کلید برآمده و تکنیک چهارم به چاقوی نازک برای درب چوبی قدیمی نیاز دارید. پس در ادامه آن‌ها را با جزئیات کامل بررسی خواهیم کرد.

چگونه قفل درب اتاق را بدون کلید باز کنیم؟

در مواقع ضروری که فرصتی برای پیدا کردن تعمیرکار وجود ندارد و شما قطعاً باید به سرعت وارد اتاق شوید، بعضی از راه‌ها شامل باز کردن قفل درب اتاق با گیره کاغذ یا باز کردن قفل با کارت اعتباری سریع‌ترین راه‌ها برای وارد شدن به اتاق هستند. انتخاب هر کدام از این روش‌ها دلخواه و وابسته به دسترسی شما به وسایل لازم است و فرق چندانی وجود نخواهد داشت.

باز کردن قفل درب اتاق با گیره کاغذ و سنجاق

روش اول:

  • با توجه به دسترسی و دلخواه خود دو عدد سنجاق یا دو عدد گیره کاغذ بردارید.
  • گیره یا سنجاق خود را به حالتی مانند L تبدیل کنید.
  • سنجاق یا گیره را داخل قفل کنید و آن را نگه دارید.
  • ابزار دوم را هم از بالای ابزار اول داخل نمایید و شروع به تکان دادن آن کنید تا صدای باز شدن قفل را بشنوید.

روش دوم:

  • برای این روش تنها به یک گیره کاغذ یا سنجاق سر نیاز دارید.
  • یک جهت گیره را داخل قفل درب اتاق کنید و همراه با فشار دادن آن را در حالت باز کردن قفل بچرخانید.
  • جهت دیگر گیره را وارد قسمت بالای سوراخ قفل کنید.
  • قفل پس از باز شدن پین‌ها به‌آسانی باز خواهد شد.

باز کردن قفل درب اتاق با کارت اعتباری

یکی از روش‌های سریع و آسان باز کردن درب اتاق با کارت اعتباری می‌باشد که مراحل آن به شرح زیر است:

  • مطمئن شوید درب قفل نباشد؛ چون در غیر این صورت روش کارت اعتباری شدنی نخواهد بود.
  • کارت را وارد شکاف میان چهارچوب درب و درب کنید یا به عبارتی دیگر به سمت زبانه قفل ببرید.
  • پس از وارد کردن کارت را در سمت مخالف دستگیره خم نمایید تا درب باز شود.
  • علاوه بر کارت می‌توانید از چاقوهای نازک هم استفاده نمایید و همان مراحل قبلی را انجام دهید.

فراموش نکنید که برای انجام این کار از کارت‌های بی‌ارزش خود استفاده کنید که در صورت خراب شدن آن‌ها مشکلی به وجود نیاید.

باز کردن قفل درب اتاق با کلید برآمده

این روش به دلیل نیاز به کلید برآمده مخصوص می‌تواند کمی سخت‌تر از دیگر روش‌ها باشد. کلید برآمده نوعی کلید ویژه است که با آن قفل‌های مبتنی بر پین را باز می‌کنند. در این روش باید پشته های کلید را روی پین های قفل فشار دهید تا قفل باز شود. باز کردن درب اتاق با کلید برآمده تنها برای قفل هایی مثل قفل درب اتاق که دارای ساختار مبتنی بر پین هستند، مناسب است.

باز کردن قفل درب اتاق چوبی با چاقوی نازک

اگر درب اتاق و قفل آن قدیمی می‌باشد، بهتر است آن را در اولین فرصت تعویض کنید تا دوباره به این مشکل دچار نشوید. همچنین می‌توانید از روان کننده‌ها مثل روغن درب استفاده نمایید تا باز و بستن آن آسان‌تر شود و گیر نکند.

    برای این کار به یک چاقوی نازک احتیاج دارید.

    چاقو را وارد شکاف نمایید تا درب باز شود.

در نهایت فراموش نکنید که هر کدام از روش‌ها یا تکینک‌های بالا به دقت و توجه نیاز دارند. برای مثال هنگام چسباندن باقی کلید به کلید شکسته باید نهایت دقت را به کار ببرید که خود قفل چسبی نشود. اگر برای انجام هر کدام از مراحل دقت کافی نداشته باشید، ممکن است تلاش شما تنها به خسارت و ضرر بیشتر منتهی گردد. همچنین بهتر است که این راه‌ها را تنها برای مواقع ضروری یا هنگامی که عجله دارید و پشت درب مانده‌اید، استفاده نمایید. در غیر این صورت پیشنهاد می‌کنیم که از شیوه دیگری استفاده کنید تا درگیر خسارت یا ضرر بیشتر نشوید؛ به همین دلیل در ادامه آن را بررسی خواهیم کرد.

روش دیگر برای باز کردن قفل درب اتاق

اگر به هر دلیلی مثل شکستن یا گم شدن کلید، پشت درب مانده‌اید و برای ورود عجله ندارید، امن‌ترین راه در این موقعیت پیدا کردن یک کلیدساز خواهد بود. می‌توانید یک کلیدساز بیاورید تا با ابزارآلات مخصوص خود درب را باز کند. هر چند این خدمات گاهی اوقات می‌توانند دردسر و هزینه زیادی داشته باشند. در نتیجه بهتر است پس از حل مشکل باز کردن قفل درب اتاق توسط کلیدساز یک تصمیم اساسی برای این مشکل بگیرید تا از دوباره تکرار نشدن آن مطمئن شوید. همچنین اگر کلید خود را گم کرده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم که در اسرع وقت قفل را تعویض کنید تا علاوه بر تکرار نشدن این اتفاق، خیالی آسوده داشته باشید.

انواع قفل درب اتاق

انواعی از قفل‌های ساده و قدیمی درب چوبی یا درب اتاق وجود دارند که ممکن است برای هر کدام به‌خصوص مدل‌های کلیددار مشکلاتی به وجود آید و در نتیجه باعث پشت درب ماندن شود. رایج‌ترین این انواع قفل درب چوبی شامل قفل سوئیچی، قفل ضد سرقت و قفل کلیدی است.

قفل سوئیچی: یکی از قفل‌هایی که از گذشته رواج بسیاری برای درب‌های چوبی مثل درب اتاق داشته است، قفل سوئیچی می‌باشد. این قفل علاوه بر داشتن بدنه فلزی، به دستگیره و سیلندر مخصوص نیاز دارد.

قفل کلیدی: شاید در گذشته قفل‌های کلیدی ساده از بهترین قفل‌ها بوده باشند اما پس از گذشت مدتی و بروز مشکلاتی مثل شکستن کلید داخل قفل، از محبوبیت این قفل‌ها کاسته شد. به عبارتی دیگر منبع دردسرهای پشت درب ماندن و نیاز به باز کردن قفل درب اتاق بدون کلید، این قفل است.

قفل ضد سرقت: وجود زبانه بیشتر و ساختار پیچیده‌تر باعث شده است که قفل‌های ضد سرقت نسبت به قفل کلیدی و سوئیچی امنیت بیشتری داشته باشند؛ اما از طرفی اگر کلید این قفل‌ها را به هر نحوی از دست بدهید، باز کردن آن‌ها بدون کمک کلیدساز تقریباً غیرممکن خواهد بود.

قفل هوشمند: جدیدترین قفل‌های موجود انواع قفل هوشمند هستند که در چند نوع مختلف از جمله قفل اثر انگشتی، قفل رمز عبور و قفل کارتی تولید شده است.

آگاهی و اطلاعات کافی از این موارد انواع قفل درب اتاق به شما کمک می‌کند تا در آینده با تصمیم‌گیری صحیح دردسرهای پشت درب ماندن و اتلاف وقت را از بین ببرید.

دکمه بازگشت به بالا