عمومیکسب و کار برتر

بهترین پوشش سقف شیروانی

سقف شیبدار به سقف هایی گفته می شود که حداقل 30 درجه شیب داشته باشند.

بهترین پوشش سقف شیروانی

سقف شیبدار امروزه به یکی از بهترین و پر استفاده ترین انواع سقف ها در ایران و جهان تبدیل شده است. از این نوع سقف در موارد بسیاری استفاده می شود. در گذشته بیشترین استفاده ای که از سقف شیروانی می شد، استفاده از آن برای پوشش سقف خانه ها و ویلاهای شمال کشور بود. با توجه به این که در این مناطق از کشور بارش باران به مقدار زیادی می باشد، لذا در صورتی که سقف خانه ها به صورت افقی ساخته شوند، مشکلات متعددی را برای افراد به وجود خواهند آورد.

یکی از مهم ترین و اصلی ترین مشکلاتی که در اثر عدم استفاده از سقف شیروانی یا سقف شیبدار برای افراد پیش می آید، نفوذ آب به داخل خانه می باشد. در صورتی که بارش باران زیاد باشد، آب باران روی سقف خانه جمع می شود و مشکلات متعددی را برای افراد به وجود خواهد آورد.

خرید سقف شیروانی

بهترین پوشش سقف شیروانی

خرید سقف شیروانی فرآیندی پیچیده است که نیاز به برنامه ریزی و دقت دارد. در این مقاله، به بررسی تمام جوانب خرید سقف شیروانی، از جمله انواع سقف های شیروانی، مصالح، قیمت و نکات مهم در خرید می‌پردازیم.

انواع سقف های شیروانی

    • سقف شیبدار: رایج ترین نوع سقف شیروانی، مناسب برای بارش باران و برف
    • سقف کم شیب: مناسب برای مناطقی با بارش کم باران و برف
    • سقف فلزی: بادوام، مقاوم در برابر آب و هوا، تنوع رنگی بالا
    • سقف سفالی: زیبا، بادوام، تنوع رنگی بالا
    • سقف کامپوزیت آسفالت: مقرون به صرفه، بادوام
    • سقف شینگل: مقرون به صرفه، آسان برای نصب
    • سقف تک شیب: ساده ترین نوع سقف شیروانی
    • سقف دو شیب: رایج ترین نوع سقف شیروانی
    • سقف چند شیب: پیچیده تر از سقف دو شیب
    • سقف شیروانی ساده: بدون جزئیات تزئینی
    • سقف شیروانی فرانسوی: شیب های متقارن، پنجره های dormer
    • سقف شیروانی هلندی: شیب های متقارن، شیب هلندی در جلوی سقف
    • سقف شیروانی مانسارد: دو شیب، شیب مانسارد در بالای سقف

انواع پوشش سقف شیبدار

امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی و گسترش فناوری در زمینه تولید و عرضه انواع پوشش سقف های شیروانی، مرغوب ترین متریال ها را می توان برای سقف سازه ها انتخاب کرد.

  • سقف یو پی وی سی (UPVC)
  • سقف شینگل چیست؟ (مزایا و معایب +‌ مراحل نصب + قیمت)
  • تخته OSB
  • اندولین و اندوویلا فرانسه
  • تاپ تایل (ورق سنگریزه کینگستون)
  • اکروتایل
  • سفال بام – سفال آلاچیق
  • پلی کربنات
  • عایق ساختمانی XPS
  • ساندویچ پنل و ورق طرح سفال
  • ایزوگام و عایق

مشاوره و خرید سقف شیروانی

بهترین پوشش سقف شیروانی

با این که سقف شیروانی تا مدت ها به عنوان پوشش سقف خانه ها و ویلاهای شمال کشور شناخته می شد، امروزه در بسیاری از مناطق کشور از این سقف ها استفاده می شود. زیبایی منحصر بفردی که این سقف های شیبدار دارند، باعث شده است تا روز به روز بر تعداد طرفداران و مشتریان این نوع سقف ها در سطح کشور افزوده شود.

طبقه بندی سقف های شیب دار به روش های مختلف امکان پذیر است برای مثال از لحاظ شیب به 2 دسته ساده و طرح دار تقسیم بندی می شود که طرح ساده دارای یک الی دو شیب بوده و سقف شیب دار طرح دار بیش از 2شیب داشته و در طرح های 4ضلعی و 6ضلعی و حتی سقف نیم دایره و با هرگونه طرح و اجرای که مشتریان عزیز بخواهند قابل اجرا است.

برتری سقف شیبدار

سقف شیبدار در مقايسه با سقفهای مسطح به مواظبت كمتری احتياج دارند و اجرای آنها از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه است. علاوه بر اينها در برخی از نقاط ممكن است ورقهای پوششی به عنوان عايق رطوبت روی سقفهای شیب دار بتنی يا طاق ضربی قرار گيرند. در مورد اخير از ورقهای آزبست و سيمان استفاده نمی شود بلکه از سفال، ورق پی وی سی، انواع تایل ها و… که هیچ گونه مواد سرطان زا در آنها وجود ندارد استفاده می شود.

از موارد مهم استفاده از پوشش های سقف شیبدار عبارتند از: سقف ویلا، سالن های ورزشی، سوله، سقف آلاچیق، سقف شیروانی ساختمان، انبار، دامداری و مرغداری؛ کارگاه و کارخانه، نمای ساختمان و دیگر سطوح سقف صنعتی می باشد.

چرا از سقف شیبدار استفاده کنیم

شاید برای شما نیز این سوال پیش آمده باشد که  چرا سقف برخی از خانه ها به صورت شیبدار ساخته می شوند و آیا سقف شیبدار فقط برای خانه های مناطق شمالی کشور مناسب است یا خیر؟ چرا سقف شیبدار؟ اولین نکته ای که به ذهن هر فرد خطور می کند، زیبایی و نمای سقف شیبدار در مقایسه با سقف های دیگر است. این نکته بسیار حائز اهمیت است. اما به تنهایی این مورد کافی است؟

پاسخ سوال این است که  علاوه بر نکته زیبایی، سقف های شیبدار در مقایسه با سقف های مسطح به مراقبت کمتری احتیاج دارند. ساخت سقف های شیبدار قدمتی دیرینه دارد و خیلی ها بر این باورند که ابتدا سقف شیبدار به عنوان سقف به رسمیت شناخته شده است و سقف های مسطح فقط حکم سرپناه را داشته اند.

شاید شما نیز از آن دسته افرادی باشید که در نقاشی های دوران کودکی خانه تان را با سقف شیبدار ترسیم می کردید. توجه به عوامل بسیاری در محیط زیست مثل میزان باد، سرعت و جهت وزش باد، جهت بارش باران، میزان رطوبت، موقعیت جغرافیایی، شدت گرما در تابستان، شدت سرما در زمستان و نیز نوع کاربری بنا، وزن و دیگر مشخصات فنی ساختمان، علاوه بر احترام به سلیقه مشتری و حفظ تناسب و زیبایی ظاهر ساختمان در انتخاب پوشش سقف شیبدار شیبدار بسیار بار ارزش است.

مزایای سقف شیبدار

سقف های شیبدار، دارای مزیت های بسیاری می باشند که از جمله ی مهم ترین و اصلی ترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

عدم جمع شدن آب بر روی پشت بام

شاید یکی از اصلی ترین و مهم ترین مزیت های سقف های شیبدار این باشد که هیچ گاه آب روی آن جمع نمی شود. از این خاصیت و ویژگی سقف های شیبدار بیشتر در مناطق شمال کشور استفاده می شود که معمولا میزان بارش سالیانه باران در این مناطق بسیار بالاست و این موضوع سبب می شود تا مردم بیشتر از این نوع سقف ها برای پشت بام های خود استفاده کنند.

عایق بودن این سقف ها

با توجه به این که در این نوع سقف، معمولا از انواع عایق­ها استفاده می­شود، هیچ گونه صدایی رد و بدل نمی شود. همچنین فضای داخل خانه دمای ثابتی خواهد داشت و معمولا رد و بدل هوا صورت نخواهد گرفت. این موضوع سبب شده است تا میزان استفاده از این نوع سقف ها روز به روز در سطح کشور افزایش یابد. این ویژگی و مزیت، برای سالن ها و سوله هایی که ثبات دمایی برای آن ها از اهمیت بالایی برخوردار است، بسیار مهم و حیاتی می باشد. به عنوان مثال در مرغداری ها باید دمای هوا در یک درجه ی خاصی نگه داشته شود. لذا استفاده از عایق های حرارتی بسیار لازم می باشد.

از دیگر مزایای استفاده از سقف شیبدار می توان موارد زیر را نام برد:

  1. در سقف های شیبدار انرژی گرمایی هدر نمی رود.
  2. ماندگاری بالای سقف های شیبدار نسبت به سقف های مسطح.
  3. سبک بودن سقف های شیبدار نسبت به سقف های مسطح
  4. اجرای آن سریع بوده.
  5. زیبایی بی نظیری که این نوع سقف های شیبدار نسب به بقیه سقف ها دارد قابل بیان نیست.

بررسی هندسه انواع سقف شیروانی

در تصویر ارائه شده یک سقف شیروانی ساده و رابطه کلی بین افزایش ارتفاع (rise)، امتداد سقف (run) یا نصف قاعده و طول کلی (span) یا قاعده، مشاهده می کنید. قاب بندی سقف یک کاربرد عملی هندسه است و شیب سقف بیشتر بر اساس خصوصیات مثلث قائم الزاویه است.

در قاب بندی سقف، پایه مثلث راست را امتداد سقف می نامند. پایه مثلث راست فاصله از صفحه خارجی دیوار تا یک نقطه درست در مرکز پشته یا سقف است. پایه عمودی مثلث یا ارتفاع فاصله ای است که سطح صاف سقف به سمت بالا گسترش می یابد.

اجزای سقف شیبدار

اجزای سقف شیبدار با توجه به سلیقه شما می‌توانند متفاوت باشند. اما به ‌هر حال برخی موارد و فاکتور ها برای ساخت و پیاده‌ سازی سقف شیبدار تقریباً مشابه هستند.

اسکلت سقف شیبدار

اسکلت سقف به‌ عنوان پایه و بیس اصلی سقف شیبدار شناخته می‌شود که توجه به اصول مهندسی در طراحی آن از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. اسکلت اصلی سقف شیبدار معمولاً با فلز ساخته می‌شود اما در برخی موارد می‌توان از الوارهای چوبی نیز در این زمینه بهره برد. این اسکلت اصلی سقف شیبدار است که می‌تواند حالت چینش پوشش‌ های سقف شیبدار را نیز تعیین کند.

تخته OSB

تخته OSB یکی دیگر از تجهیزات و اجزای سقف شیبدار می‌باشد که استفاده از آن بسیار حیاتی است. این تخته می‌تواند به‌ عنوان یک عایق رطوبتی شناخته شود و از عبور آب از لایه‌ های رویی سقف به داخل سقف تا حد بسیار زیادی جلوگیری کند. این تخته ها تاثیر بسیار خوبی در عایق بندی سقف شیبدار دارند.

توری مرغی یا پلاستیکی

توری مرغی پلاستیکی به‌ عنوان یکی دیگر از اجزای اصلی سقف شیبدار شناخته می‌شود که می‌تواند تمیزی و کیفیت کار را تا حد بسیار زیادی بالا ببرد. استفاده از این توری ها به سقف کمک میکند تا زیر سازی و محصولات عایق در طول زمان سر جای خودشان محکم بمانند.

مواد عایق

از دیگر اجزای سقف شیبدار ما می‌توانیم به مواد عایق اشاره کنیم. با توجه به آب ‌و هوای منطقه‌ای که قرار است سازه در آن ساخته شود، از انواع گوناگون و متفاوتی از عایق‌ ها بهره گرفته می‌شود. شما می‌توانید از پشم‌ شیشه، پشم سنگ، انواع متفاوت فوم ها و … در این زمینه بهره ببرید. عایق ها مهمترین بخش سقف شیبدار برای جلوگیری از هدر رفت هزینه هستند.

پوشش اصلی سقف شیبدار

پوشش اصلی سقف شیروانی از دیگر اجزای سقف شیبدار است که به‌ عنوان نهایی‌ترین مرحله نصب شناخته می‌شود. پوشش ‌های سقف شیبدار می‌توانند از انواع شینگل، پی‌وی‌سی، آندوویلا، سفال و … باشند. انتخاب پوشش نهایی سقف کاملاً به سلیقه و خواسته شما بستگی دارد. شما باید با توجه به آب ‌و هوای منطقه مورد نظر به سراغ انواع متفاوت پوشش ‌ها بروید تا بتوانید راحت‌تر محصول مورد نیاز خود را تهیه نمایید.

برای مثال در آب‌ و هوای بارانی و مرطوب پوشش پی ‌وی سی و برای آب‌ و هوای سرد پوشش شینگل یا آندوویلا می‌توانند پوشش‌ های مناسبی شناخته شوند. علاوه‌ بر این موارد، بودجه‌ای که شما در دست دارید نیز می‌تواند تعیین کند که استفاده از کدام محصول و انتخاب عاقلانه‌تری است. انتخاب پوشش مناسب و با کیفیت یکی از مهم‌ترین اقداماتی است که می‌تواند در ادامه، دوام سقف شیبدار را تضمین کند.

تیزه سقف

تیزه سقف نیز از مهم‌ترین اجزای سقف شیبدار می‌باشد که برای زیباسازی و همچنین عایق‌بندی مورد استفاده قرار می‌گیرد. تیزه ها معمولاً در نقطه تلاقی زاویه ‌های باز سقف شیبدار یا به‌ عبارت ‌دیگر قله‌ های سقف شیبدار مورد استفاده قرار می‌گیرند.

انواع متفاوت پیچ و مهره ها

قطعات متفاوت سقف شیبدار باید با چفت‌ و بست های محکمی به یکدیگر متصل شوند. پیچ و مهره‌ ها جزو آن دسته از اجزای سقف شیبدار می‌باشد که این وظیفه را برعهده دارند. بر اساس نوع پوشش و همچنین نحوه اجرای سقف شیبدار از انواع متفاوت چفت و بست ‌ها و پیچ و مهره‌ ها بهره گرفته می‌شود.

آبروی سقف شیبدار

آبروها آن دسته از محصولاتی هستند که همان ‌طور که از نام آن‌ها پیداست برای هدایت آب برف و باران ساخته ‌شده‌اند. این محصولات معمولاً دورتادور سقف شیبدار را می‌پوشانند تا به‌ طور کامل بتوانند جریان آب را به ‌خوبی هدایت کنند.

ورق لمبه

ورق لمبه از دیگر تجهیزات و اجزای سقف شیبدار می‌باشد که معمولاً در زیر سقف شیبدار قرار می‌گیرد. استفاده از این محصول به شما کمک می‌کند تا به ‌طورکلی ظاهر سقف شیبدار را بهبود بخشید. ‌استفاده از این محصول اختیاری است. انواع متفاوت ورق لمبه معمولاً در قسمت بیرونی سقف شیبدار نصب میشوند‌. اگر سازه مورد نظر شما سوله یا گاراژ است، می‌توانید در فضا و نمای داخلی سقف شیبدار نیز از این نوع ورق ‌ها بهره ببرید. به ‌هر حال استفاده از این محصولات می‌تواند ظاهر سازه شما را بهبود ببخشد.

چسب

چسب ها  معمولاً برای عایق‌ بندی اجزای سقف شیبدار مورد استفاده قرار می‌گیرند. علاوه ‌بر استفاده از پیچ و مهره‌ ها برای بهبود استحکام و آب‌ بندی سقف شیب‌دار، استفاده از انواع متفاوت چسب ‌های مایع می‌تواند تا حد بسیار زیادی از به‌ وجود آمدن هر گونه مشکل در آینده جلوگیری کند.

اندازه گیری شیب سقف شیروانی

برای اندازه گیری شیب سقف از یک انتهای سقف به اندازه 30 سانتی متر اندازه گرفته و علامت بزنید. اندازه گیری در فضای زیر اتاق شیروانی یا بالای مواد پوشش سقف بهتر انجام می گیرد. اندازه گیری شیب از سطح سقف ممکن است به دلیل سطح نا هموار، اندازه دقیقی را ایجاد نکند. یک تخته بلند پیدا کرده و از قسمت علامت گذاری شده تا لبه پایین شیروانی بصورت عمود اندازه گیری کنید. این اندازه گیری افزایش ارتفاع سقف بر حسب سانتی متر در 30 سانتی متر افزایش طول است.

بهترین شیب در سقف شیبدار

از مزایای انتخاب سقف شیروانی تحمل بارش برف و پائین آمدن آنها از روی سقف به آرامی هستند که در اینجا انتخاب متریال مناسب جهت آب بندی سقف اهمیت فراوانی داشته جهت اینکه در حین مدت زمانی که بارش برف و باران بر روی سقف قرار می گیرد آب به داخل سقف نفوذ نکرده باشد. بهترین انتخاب درجه شیب سقف، شیب های تند با زاویه 50 درجه به بالا می باشد زیرا هر چه شیب سقف تندتر و شدیدتر باشد فرود آمدن برف و باران از روی سقف به سرعت انجام می شود و این کار در ماندگاری و مقاومت متریال سقف تاثیر بسزایی می گذارد.

علاوه بر این موضوع زیبایی سقف های شیبدار فقط به انتخاب شیب سقف بستگی دارد زیرا سقفی با شیب کم نمای خاصی به ساختمان و ویلا شما نمی دهد. با انتخاب شیب زیاد در سقفتان می توانید از محوطه داخل آن نیز به عنوان اتاق زیر شیروانی که در قدیم گفته میشد استفاده کرد. اکثر مردم این گونه میپندارند که انتخاب شیب تند در سقف مناسب مناطق سردسیر می باشد در صورتیکه اینگونه نیست. در اینجا دو پروژه ای را مشاهده می کنیم که در منطقه کرج با شیب بالای 80 درجه به اجرا در آمده:

انتخاب سقف شیبدار مناسب

از بزرگترین و اصلی ترین اهداف طراحی و پیاده سازی سقف و سقف شیبدار، حفاظت از سازه در مقابل آب و هوا می باشد. استفاده از سقف باعث زیبایی سازه، حفظ و نگهداری انرژی و مقاومت سازه نیز می گردد. لذا انتخاب سقف شیبدار مناسب یکی از تصمیم های مهم در ساختمان سازی می باشد.

اجرای سقف شیبدار

اجرای سقف شیروانی دارای مراحلی است می بایست با توجه به تجربه افراد ماهر و متخصص به بهترین نحو انجام شود به طور خلاصه این مراحل وجود دارد:

  • اجرای سازه فلزی و یا چوبی (به صورت شیبدار)
  • اجرای زیرسازی با توجه به نوع پوشش
  • اجرای پوشش مناسب توسط افراد با تجربه
  • اجرای ناودانی و عایق سقف برای هدایت آب باران و برف
  • اجرای پیشانی نما و پوشش دامنه برای جلوگیری از نفوذ گرما و سرما و پرندگان و حیوانات و هدر رفتن انرژی داخل سقف ساختمان

سوالات متداول

  • آیا برای طراحی سقف هزینه‌ ای از سوی سازندگان سقف دریافت می‌ شود؟ به‌ طور معمول هزینه طراحی و محاسبه سقف با اجرا یکی است و هزینه جداگانه‌ای دریافت نمی‌ شوداما اگر به طور کلی متقاضی خواهان طراحی سقفی متفاوت باشد، هزینه های طراحی جداگانه محاسبه می گردد.
  •  هزینه‌ ای که سقف سازان دریافت می‌ کنند بابت چه خدماتی است؟ کل هزینه دریافتی بابت متریال و اجرای سقف می باشد.
  • نحوه محاسبه هزینه اجرای سقف با متریال چگونه است؟ مساحت به‌ دست‌ آمده سقف ضربدر قیمت توافقی در قرارداد می‌ شود.
  • آیا تعداد شیب‌ ها و مدل سقف ارتباطی با میزان دستمزد دارد؟ یقینا هر چه شیب بیش تر باشد یا طرح انتخابی کار بیش تری ببرد به همان میزان دستمزد هم بالاتر محاسبه می‌ شود.همچنین اگر سقف دارای چند شیب باشدو یاشیب سقف به گونه ای باشد که به تجهیزات خاصی نیاز باشد.
  • هزینه دوری و نزدیکی کار چطور محاسبه می‌ شود؟ حدودا 10 الی 30درصد از کل کار برای مسافت‌ های دور محاسبه می‌ شود.
  • مدت‌زمان اجرا چقدر است؟ مدت‌ زمان اجرا بستگی مستقیم به میزان حجم کار دارد ولی به‌ طور معمول برای یک‌ خانه 100 متری بین 3 تا 10 روز  روز طول می‌کشد.اما میزان استاندارد درسرتاسر دنیا 15 روز است.

نحوه محاسبه متراژ پوشش سقف شیبدار

معمولا بعد از تأیید طرح توسط کارفرما، متریال مناسب با بودجه و سلیقه انتخاب می‌ شود. سپس مناسب با طرح و متریال انتخاب‌ شده، مبلغ توافقی برای اجرای سقف بین کارفرما و سازنده سقف در قرارداد نوشته می‌ شود و حدود قیمت برحسب متراژ مشخص می‌ شود. بعد از اجرای سقف، برای مشخص کردن قیمت نهایی آن را متر می‌ کنند و میزان حجم کار و متریال را محاسبه کرده و ضربدر قیمت توافقی می‌ کنند و قیمت نهایی معلوم می گردد. نحوه محاسبه به‌ صورت متر مربع است که شامل مساحت نما، پوشش سقف، دامنه و لمبه هست.

مثلا برای اجرای سقف با زیربنای 6 در 6 مترمربع، ابتدا از هر طرف یک متر دامنه که برای سقف‌ های شیب‌ دار در نظر گرفته می‌ شود را اضافه می‌ کنند؛ یعنی زیربنا 8 در 8 محاسبه می‌شود. سپس برحسب میزان شیب سقف درصدی به کار اضافه می‌ کنند. مثلا برای شیب 25 درصد، 20 در صد را در مساحت سقف ضرب می‌ کنند.

8 * 8 = 64 مترمربع
64 * 20% = 12.8 مترمربع
64 + 12.8 = 76.8 مترمربع مساحت پوشش سقف
قدم بعدی محاسبه نمای دور کار با ارتفاع معمول 30 تا 50 سانتیمتر است که در محیط کار ضرب می‌ شود. چون ما در اینجا یک مربع را در نظر گرفتیم اندازه یک‌ بر را ضربدر 4 می‌ کنیم و سپس در ارتفاع نما ضرب می‌کنیم. ارتفاع نما در اینجا 30 سانتیمتر گرفته‌ شده است.

محیط کار = 8 * 4 = 32 متر
ارتفاع نما = 32 * 0.30 = 9.60 مترمربع مساحت نما
درنهایت اندازه دامپای زیر دامنه سقف را محاسبه می‌ کنیم. برای این کار باید اندازه محیط سقف خانه را با عرض دامپا جمع می‌ کنیم. عرض دامپا در این مثال یک متر است.

24 + 4 = 28 مترمربع مساحت دامپا یا لمبه زیر دامنه
مساحت کل اجرای سقف در حدود 114.4 مترمربع می‌ شود.
توجه : البته بعضی از سقف سازان متراژ را دو و نیم برابر می‌ کنند و مساحت کل را به دست می‌ آورند و از این فرمول استفاده نمی کنند.

سقف شیبدار مدرن

وجود سقف شیبدار در بسیاری از مناطق به دلیل وضعیت آب و هوایی (بارندگی زیاد) ضروری است. انواع سقف شیبدار افزون بر داشتن مزایایی همچون جلوگیری از جمع شدن آب و خراب شدن سقف، برای زیبایی ساختمان نیز کاربردی هستند. سقف شیب دار دارای طراحی بسیار مدرن و متفاوت است. امروزه سقف بسیاری از خانه ها و ویلاهای مدرن با سقف شیبدار مدرن طراحی می شود. سقف شیبدار مدرن ایده ای مناسب برای جذاب تر کردن نمای ساختمان خواهد بود.

با توجه به قدرت انعطاف پذیری، تنوع طرح، امنیت بالا و مقاومت بالا در مقابل عوامل طبیعی همانند باد، باران و طوفان پوشش سقف شینگل بهترین انتخاب برای سقف شیب دار ساختمان شما می باشد.

انتخاب سقف صاف و شیب دار علاوه بر زیبایی و چشم نوازی، عواملی وجود دارند که بر روی این انتخاب تاثیرگذار خواهند بود از جمله: آب و هوا، میزان بودجه، علایق شخصی و بناهای اطراف سازه. در این عصر ساختن خانه ها با سقف های صاف ارزان تر می باشد در حالی که سقف شیب دار مزایای بسیار متفاوت تری را برای صاحبان خود دارند و این مزایا به مرور زمان بیشتر هم می گردد.

شیب سقف شیبدار این خانه مدرن ترکیبی از پانل چوبی و شینگل سقفی است که به این خانه جلوه ای بسیار زیبا و شیک داده است.

طراحی سقف شیبدار سازه زیر، این خانه را کاملا منطبق بر سبک مدرن نموده است. همچنین طراحی سقف شیبدار جلوی خانه، باعث شده است که بیشترین نور طبیعی ممکن، به داخل خانه وارد شود.

تحریریه آپارات نیوز

خبرنگار اقتصادی با تحلیل تأثیرات تجارت جهانی و تغییرات سیاست‌های تجاری.
دکمه بازگشت به بالا