دانش و سلامت

مصرف فلاوونوئیدها بهترین راه تقویت سلامت قلب و مغز

کریستینا پترسن، محقق ارشد دانشگاه فناوری تگزاس می گوید: «دلیل اصلی مفید بودن فلاونوئیدها این است که اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارند.

آنتی اکسیدان ها به مبارزه با التهاب و پیری کمک می کنند. فلاونوئیدها همچنین دارای خواصی هستند که می توانند به جلوگیری از لخته شدن خون کمک کنند.

مطالعات نشان می دهد که فلاونوئیدهای موجود در غذاهایی مانند انواع توت ها، سیب و گلابی می توانند بر باکتری های روده تأثیر بگذارند و فشار خون را کاهش دهند.

به همین دلیل، فلاونوئیدها نقش مهمی در رژیم غذایی مدیترانه ای، DASH و MIND دارند. این رژیم ها بیشتر توسط متخصصان سلامت قلب و مغز توصیه می شود. اکثراً، هر سه این رژیم‌ها به شدت بر روی میوه‌هایی که سرشار از فلاونوئیدها، سبزیجات، آجیل و لوبیا هستند تمرکز می‌کنند.

به گفته محققان، فلاونوئیدها در طیف گسترده ای از میوه ها، سبزیجات و سایر غذاها یافت می شوند که گنجاندن آنها در رژیم غذایی دشوار نیست. آنها در انواع توت ها، گیلاس، سیب، انگور، تره فرنگی و سبزیجات سبز رنگ مانند اسفناج، کاهو و کلم پیچ یافت می شوند. همچنین در سیر و پیاز، چای، شکلات تلخ و سویا یافت می شود.

محققان توصیه می کنند که خوردن غذاهای تازه و کامل بهترین راه برای دریافت فلاونوئیدهای مورد نیاز است.

دکمه بازگشت به بالا