احداث سالن ورزشی ۱۵ هزار نفری سرمایه گذاری برای آینده تبریز است
به گزارش خبرگزاری آپارات نیوز در آذربایجان شرقی پرویز هادی در دویست و بیست و چهارمین جلسه پارلمان شهری تبریز در خصوص اقدامات ورزشی شهرداری تبریز اظهار کرد: احیای باشگاه ورزشی شهرداری و مصوبات ورزشی اثربخشی در دوره ششم شورای اسلامی به تصویب رسیده است.
وی با قدردانی از زحمات و حمایت های شهردار تبریز در توسعه زیرساخت های ورزشی با محوریت مناطق کم برخوردار تصریح کرد: احداث سالن های ورزشی چندمنظوره ورزشی در نقاط مختلف شهر نقش بسزایی در توسعه سرانه ورزشی تبریز داشته است.
پرویز هادی رییس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر در خصوص احداث ورزشگاه ۱۵ هزار یادآور شد: تقاضا دارم کمیسیون های عمران و برنامه وبودجه شورای اسلامی شهر در سرعترین زمان ممکن به بررسی و تصویب این لایحه اقدام کنند.
هادی خاطر نشان کرد: این سالن به عنوان بزرگترین سالن ورزشی کشور می تواند نقش موثری در در بحث گردشگری ورزشی و برگزاری هرچه با شکوهتر مسابقات بین المللی ورزشی ایفا کند.
وی در پایان گفت: ارزش املاک سالن های ورزشی شهرداری تبریز بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان برآورد می شود.
حجت الاسلام و المسلمین رسول برگی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این خصوص با بیان اینکه روحیه ورزشی در مدیریت شهری حکمفرما است افزود: احیای باشگاه ورزشی شهرداری تبریز به همراه اجرای پروژه های متعدد در حوزه ورزش نقش موثری در افزایش سلامت شهروندان دارد به طوری که افزایش سرانه ورزشی ارتباط مستقیمی با کاهش اعتیاد و آسیب های اجتماعی تبریز دارد.
وی ضمن قدردانی از تلاش های شهردار و مدیران ورزشی شهرداری خاطر نشان کرد: در گذشته کج سلیقه گی در مقابل ورزش شهر وجود داشت اما در این دوره از شورا شاهد توسعه اماکن ورزشی در اقصی نقاط شهر هستیم.
روح الله دهقان نژاد نایب رییس شورای اسلامی شهر تبریز در این جلسه ضمن تشکر ویژه ای از مدیران ورزشی مناطق گفت:ضرورت دارد مطابق با آخرین مصوبه شورای اسلامی شهر در خصوص اسپانسری ۲۵ میلیارد تومانی از طرف بانک شهر و ۴۰ میلیارد تومانی از طرف شهرداری تبریز به غیر از فوتبال تمام تیم هایی که در مسابقات جهانی شرکت دارند موردحمایت قرار گیرند.
علی راستی سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز نیز ضمن قدردانی از زحمات مدیریت شهری و فعالین ورزشی که در حوزه تکمیل زیرساخت ورزشی همراهی کردند اظهار کرد: باشگاه شهرداری تبریز یک مجموعه فرهنگی و ورزشی است باید در جذب افراد و ورزشکاران تعهد و اخلاق نیز مورد نظر قرار گیرد.
راستی با بیان اینکه رشته های ورزشی که همیشه برای تبریز مدال آوربوده در چتر حمایتی باشگاه شهرداری تبریز قرار گیرند تصریح کرد: سرمایه گذاری در رشته هایی ورزشی همچون کشتی وزنه برداری و دوچرخه سواری نتایج خوبی برای ورزش تبریز به ارمغان می آورد.
احد صادقی دبیر شورای اسلامی شهر تبریز همچنین در این خصوص بابیان اینکه بودجه ورزشی سال ۱۴۰۰ شهرداری ۲۰ میلیارد تومان بوده افزود: این رقم در سال ۱۴۰۱ به ۴۰ میلیارد تومان افزایش یافته و در سال ۱۴۰۲ نیز بودجه ورزشی شهرداری تبریز به رقم ۴۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد.
صادقی با بیان اینکه بودجه ورزشی سال جاری شهرد اری تبریز ۱۳۰۰ میلیارد تومان است ادامه داد: بیش از ۷۰ درصد بودجه پروژه های عمرانی ورزشی شهرداری تاکنون تحقق یافته است.
وی همچنین حمایت از توسعه زیرساخت های ورزشی ترویج ورزش های همگانی حمایت از هیئت های ورزشی را زمینه ساز پویایی ورزش تبریز دانست.
علیرضا نوای باغبان رییس کمسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر نیز در این باره با قدردانی از پیگیرهای شهردار تبریز و رییس کمیسیون ورزش و جوانان شورا گفت: تمام بی مهری های که در دوره پنجم شورا در حق ورزش شده بود با اقدامات این دوره شورای اسلامی شهر جبران شد.
علیرضا نوای باغبان ادامه داد: لایحه احداث ورزشگاه ۱۵ هزار نفری به زودی در کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر بررسی شده و به صحن شورای ارجاع داده می شود.
همچنین در این جلسه یاسین بجانی عضو شورای اسلامی شهر تبریز ضمن تشکر از شهرداری تبریز مبنی نگاه حمایتی بر هیئت های ورزشی گفت: برای هر هیئت ورزشی ۱۰۰ میلیون تومان توسط شهرداری تبریز مساعدت انجام گرفته است.
این عضو شورای اسلامی شهر تبریز اظهار کرد: برخی از تیم های هیئت های ورزشی در اعزام خود به مسابقات با مشکلات جزئی همچون ایاب و ذهاب مواجه هستند و تسریع اجرای مصوبه سال گذشته شورای شهر مبنی بر حمایت باشگاه شهرداری تبریز از این موضوع ضروری است.
وی ادامه داد: ۱۳ آذر روز جهانی معلولین است و ورزشکاران معلولی داریم که مدال آور بوده و نیاز به حمایت دارند.
یاسین بجانی در ادامه سخنان خود خواستار اجرای مقایسه عملکرد شورای ششم با دیگر ادوار توسط رئیس مرکز پژوهش های شورای اسلامی شهر در تمامی حوزه های عمرانی و ورزشی و فرهنگی و غیره شد.
بجانی همچنین خواستار تسریع اقدامات برای نامگذاری یکی از سالن های ورزشی شهر به نام معلولان شد.
اسماعیل چمنی عضو شورای اسلامی شهر تبریز در این جلسه تصریح کرد: هزینه های ما در حوزه ورزش و سلامت جامعه به نوعی سرمایه گذاری برای آینده است و این اتفاقات در سایه نظر مساعد تمام اعضای شورای شهر رخ داده است.
وی افزود: اگر عدالت در هر جای شهر رعایت شده این تصمیمات نتیجه هم فکری و توافق کلی اعضای شورا بوده است وهیچ یک از اعضای شورای شهر با ورزش مخالف نبوده و نیت آن ها نیز بر این اساس است.
چمنی ضمن قدردانی از پهلوان هادی ادامه داد: سلامت و نشاط جامعه در سایه برگزاری رویدادهای ورزشی است و این امر باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرد. در اکثر کشورهای دنیا به جای صرف هزینه در حوزه درمان در حوزه ورزش سرمایه گذاری می کنند که نتیجه آن ارائه خدمات درمانی رایگان به مردم است.
وی همچنین با تأکید بر اینکه ورزش قهرمانی نیز به عنوان مکمل ورزش همگانی باید مورد توجه قرار گیرد افزود: شهرداری نباید به عنوان عابربانک برخی سیستم های دولتی عمل کند اگر قرار است کمک مالی به دیگر سیستم ها انجام شود باید از منابع خودمان باشد.
در پایان چمنی از شهردار درخواست کرد که ابتدا بدهی های شهرداری پرداخت شود تا از هرگونه مشکلات مالی جلوگیری شود.
روح الله رشیدی رییس کمیسیون عمران حمل ونقل و ترافیک شهری با اشاره به اهمیت فعالیت های ورزشی در شهر از همکاران ورزش شهرداری تبریز قدردانی و تشکر کرد.
رشیدی همچنین بر لزوم برگزاری جلسه ای تخصصی به منظور بررسی عملکرد حوزه ورزش تاکید کرد و افزود: جا دارد که مستقلاً یک جلسه را به ورزش و عملکرد این حوزه اختصاص دهیم.
وی در ادامه صحبت های خود به چالش ها و نقطه نظرات خود در خصوص وضعیت ورزش در تبریز پرداخت و اظهار داشت: ما ورزش را دوست داریم و قبلاً دیدگاه هایمان را بیان کرده ایم. نقطه اختلاف نظر ما این است که در کسوت شورای شهر هستیم و باید نگاه دقیق تری به این مسئله داشته باشیم.
رشیدی در ادامه به موضوع سرانه ورزشی در تبریز اشاره کرد و گفت: سرانه ۳۰ سانتی متر ورزشی با احتساب ۱۹۰ هکتار ورزشگاه یادگار امام است که کارکرد عمومی ندارد و برای ورزش حرفه ای است. باید فرمولی برای سرانه ورزشی ایجاد کنیم و برنامه ریزی دقیقی در این حوزه داشته باشیم.
وی همچنین از دولت خواست تا در این زمینه اقدامات بیشتری انجام دهد و تصریح کرد: دولت در این حوزه چه اقدامی در کشور انجام داده است؟ باید در این زمینه دفاع کند. سرانه واقعی و سرانه اسمی با هم فرق دارند و نیاز است که در این خصوص جلسات مفصل و قاعده مند برگزار شود.
انتهای پیام