توصیههای تغذیهای در ایام روزهداری
اگرچه روزه داری تاثیر مثبتی بر سلامتی دارد، اما پرخوری در وعده صبحانه و افطار می تواند سلامتی را به خطر بیندازد.
به گزارش آپارات نیوز، پرخوری یا پرخوری در هر وعده صبحانه و افطاری و همچنین انتخاب غذاهای نادرست می تواند منجر به نفخ و سوء هاضمه شود و متابولیسم بدن را نیز تحت تاثیر قرار دهد.
مصرف این غذاها در ماه رمضان توصیه نمی شود:
* غذاهای شور، شیرین، چرب یا سرخ شده: این گونه غذاها می توانند باعث کم آبی بدن و احساس تشنگی در طول روز شوند.
غذاهای بسته بندی شده و فرآوری شده: از آب میوه های بسته بندی شده باید خودداری کرد زیرا حاوی قند بیشتری نسبت به سایر مواد تشکیل دهنده است.
نوشیدنی های کافئین دار مانند چای، قهوه، نوشابه و غیره.
غذای مناسب برای صبحانه:
برای صبحانه، یک رژیم غذایی متعادل سرشار از پروتئین و فیبر بخورید تا مدت طولانی تری سیر بمانید.
غذاهایی مانند آجیل، دانه ها و میوه ها توصیه می شود.
غذای مناسب برای افطار:
به گفته متخصصان، داشتن یک افطار متعادل مهم است، زیرا این وعده غذایی ذخایر انرژی را دوباره پر می کند و به حفظ روز بعد کمک می کند. افراد برای دریافت مواد مغذی مورد نیاز بدنشان باید از غذاهای مناسب بیشتری استفاده کنند.
به گزارش ایندیان اکسپرس، مصرف غلات کامل، سبزیجات، عدس و چربی های سالم حاوی اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیراشباع و منابع پروتئینی مانند شیر، ماست، لوبیا، حبوبات، تخم مرغ و گوشت بدون چربی مانند مرغ توصیه می شود.
برخی بایدها و نبایدهای روزه ماه رمضان
* تامین آب مورد نیاز بدن: با نوشیدن آب کافی در طول شب برای روزه داری آماده شوید، مصرف انواع میوه ها و سبزیجات نیز به تامین آب مورد نیاز بدن کمک می کند.
صبحانه را حذف نکنید: این وعده غذایی است که انرژی بدن را در طول روز حفظ می کند.
* به میزان غذای مصرفی و همچنین کیفیت آن توجه کنید. خوردن تنها دو وعده غذایی بسیار سنگین (اوایل صبح و سپس شب) می تواند متابولیسم را مختل کند و منجر به افزایش وزن ناسالم شود.
انتهای پیام/