مدیریت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در حل چالش روانآبهای شهری
در تفاهمنامه با شهرداری نورآباد ممسنی صورت میگیرد؛
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی و شهرداری نورآباد در راستای مدیریت روانآبهای شهری توسط دانشگاه تفاهمنامه امضا کردند.
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از ممسنی، نشست تنظیم و انعقاد قرارداد مطالعات مدیریت روانآبهای شهری با دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی با حضور باقر گودرزی شهردار نورآباد، اعضای شورای اسلامی شهر، معاونان شهرداری و علی کریمی رئیس دانشگاه برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی در این نشست گفت: در شرایط کنونی علاوه بر رسالت دانشگاه در حوزه آموزش، پژوهش و فرهنگ، نقش و جایگاه آن بهعنوان دانشگاه حل مسئله در راستای رفع مشکلات شهری بسیار مهم و حیاتی است.
وی افزود: براساس برنامهریزیهای صورت گرفته در راستای توسعه عمرانی شهرستان ممسنی باید زیربنای علمی و منطقی در نظر گرفته شود تا به اهداف توسعه پایدار برسیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی درباره اهداف قرارداد منعقد شده خاطرنشان کرد: از اهداف اصلی پروژه پیشرو، فراهم کردن زمینه همکاری دانشگاه با بخشهای مختلف مدیریت شهری برای رفع مشکلات شهر با استفاده از طرحهای بروندانشگاهی درتمام زمینهها (اجتماعی، فرهنگی، عمرانی و…) بوده که نویدبخش فصل جدیدی از تعامل بین دانشگاه و حوزههای مختلف مدیریت شهرستان در راستای برطرف کردن چالشهای موجود در شهرستان است.
کریمی متذکر شد: با در اختیار داشتن ظرفیت علمی استادان توانمند و متخصص در تمام مسائل شهری، اجتماعی و فرهنگی ضمن تعامل سازنده و بازوی مشاورهای در کنار نهادهای ذیربط و مردم انجام وظیفه خواهیم كرد.
وی توضیح داد: در موضوع مدیریت روانآبها، نیاز به طراحی و ارائه یک مدل علمی است که مطالعات اولیه توسط گروه مهندسین مشاوره عمرانی دانشگاه انجام شده و براساس این قرارداد بهزودی شاهد تحولی شگرف در توسعه شهری شهرستان خواهیم بود.
استاد مدعو رشته عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی و مجری طرح هم گفت: این قرارداد بین دانشگاه آزاد اسلامی و شهرداری نورآباد منعقد شده که در درجه اول نوید یک دیدگاه عالی بین مدیران شهری را میدهد که با همکاری دانشگاه با شهرداری به نقطهای خواهیم رسید که ارتباط دانشگاه با تمام بخشهای شهری برای رفع مشکلات مهیا شود.
کاظم احمدی افزود: از دستاوردهای این قرارداد ارتقای ایمنی شهر و بالابردن تابآوری شهر در برابر سیلابهاست و از بُعد اجتماعی آرامش و اسایش نسبی برای شهروندان مهیا میکند.
عضو نظام مهندسی ساختمان استان فارس اضافه کرد: هدف اصلی از این طرح در مرحله نخست برطرف کردن آبگرفتگی معابر با اهداف ارتقای سطح ایمنی معابر، ایمنسازی مناطق مسکونی از خطر وقوع سیل و جلوگیری از خسارت به شهر و شهروندان (بهخصوص در بُعد اجتماعی و زیستمحیطی) است.
وی افزود: در گام بعدی با همکاری مدیران شهر سعی در جمعآوری این روانابها برای اهداف تغذیه آبهای زیرزمینی و ذخیرهسازی این آبها برای مصارف شهری مانند آبیاری فضای سبز شهری خواهیم کرد، با بررسی و اصلاح شبکه زهکشی روانابهای سطح شهر و هدایت این آبها به سمت مناطق مستعد جمعآوری روانابها و طراحی سازههای موردنیاز سعی در رسیدن به بهترین و بهینهتربن طرح ممکن را داریم.
انتهای پیام/