کاربرد «هوش مصنوعی» در طب اورژانس/اتصال سیستم اورژانس کشور به پزشکی از راه دور

کاربرد «هوش مصنوعی» در طب اورژانس/اتصال سیستم اورژانس کشور به پزشکی از راه دور

اتصال سیستم اورژانس کشور به پزشکی از راه دور خالی ماندن ظرفیت رشته پزشکی طب اورژانس و عدم اقبال به آن لزوم آشنایی مردم با مفاهیم اورژانس کاربرد هوش مصنوعی در طب اورژانس و غیره از مواردی بود که در نشست خبری هفدهمین کنگره سالیانه طب اورژانس مطرح شد.

به گزارش آپارات نیوز دکتر حسن امیری – دبیر علمی هفدهمین کنگره سالیانه طب اورژانس در نشست خبری این کنگره که در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد اظهار کرد: هفدهمین کنگره سالیانه از ۱۹ تا ۲۱ دی ماه در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود. از زمان آغاز ثبت نام کنگره تا به این لحظه ۱۴۰۰ نفر متقاضی حضور در کنگره هستند و این در حالی است که ظرفیت کنگره ۱۴۵۰ نفر در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه هفدهمین کنکره طب اورژانس به موضوع هوش مصنوعی توجه می کند گفت: سیستم اورژانس کشور به پزشکی از راه دور متصل است و شرح حال بیمار را به مرکز درمانی که منتقل می شود ارسال می کند.

دبیر علمی هفدهمین کنگره سالیانه طب اورژانس درباره تعداد مقالات ارسالی به این کنگره بیان کرد: ۲۷۸ مقاله به هفدهمین کنگره طب اورژانس ارسال شده که ۱۳۲ مقاله از این تعداد مورد پذیرش قرار گرفته است. ۱۳۲ مقاله به صورت پوستر و ۴ مقاله به صورت سخنرانی در همایش ارائه می شود.

وی با بیان اینکه کارگاه ها و پنل های گوناگونی در همایش طب اورژانس برگزار می شود گفت: موضوعات پنل ها و کارگاه های آموزشی این همایش مختلف است؛ به طور مثال یک کارگاه آموزشی با موضوع مسمومست الکلی برگزار می شود.  

در ادامه دکتر حسن معتمد – دبیر انجمن علمی طب اورژانس نیز در این نشست گفت: برخی رشته های تخصصی و فوق تخصصی با اقبال مواجه نیستند و ظرفیت آن خالی می ماند. رشته طب اورژانس یکی از رشته های تخصصی است که ظرفیت آن خالی می ماند.

وی درباره میزان نیاز به پزشکان متخصص طب اورژانس گفت: اگر میزان مراجعه به اورژانس یک مرکز درمانی ۳۰هزار نفر در سال باشد می بایست یک متخصص اورژانس در آن مرکز مستقر باشد. ایجاد برخی مشوق ها و پرداخت های به موقع می تواند سبب افزایش اقبال از رشته طب اورژانس شود.

در ادامه دکتر بابک معصومی – دبیر اجرایی هفدهمین کنکره طب اورژانس نیز در این نشست خبری گفت: اولین دوره کنگره در دهه ۸۰ برگزار شد و هفدهین دوره نیز طی هفته جاری برگزار می شود.

معصومی با بیان اینکه مردم می بایست با مفاهیم اورژانس آشنا شوند افزود: آشنایی با مفاهمیم اورژانس به فرهنگسازی نیاز دارد. به طور مثال «تریاژ» برای مردم ناآشنا است و مردم باید بدانند که خدمات براساس تشخیص تریاژ به آنها ارائه می شود.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا