دانش و سلامت

دستفروشی در شهرهای قرمز و نارنجی ممنوع / ۱۹ تاکید وزارت بهداشت به دستفروشان

به دلیل مجاورت ایام نوروز و وقوع تاجگذاری در کشور ، وزارت بهداشت ضمن تأکید بر ممنوعیت فعالیت فروشندگان در شهرهای قرمز و نارنجی ، شرایط فعالیت آنها در آستانه عید را اعلام و در تاج اعلام کرد. . شرایط

به گزارش آپارات نیوز ، وزارت بهداشت اعلام کرده است:

– فروشندگان ممکن است در شهرهایی که وضعیت قرمز و نارنجی دارند کار نکنند.

– فروشندگان از مقامات می خواهند مکانهایی را که برای فعالیتهایشان در نظر گرفته شده است ترجیحاً در مکانهای باز قرار دهند.

فروشندگان باید از شهرداری محلی خود بخواهند که تعداد مورد نیاز سطل آشغال را در محل کار خود قرار دهند.

فروشندگان باید به خاطر داشته باشند که فعالیتهای کاری آنها براساس محدودیتهای ذکر شده در تصویب ستاد ملی تاج است.

تأمین کنندگان باید در پایان فعالیت بازار هر روز زباله ها را در کیسه های پلاستیکی محکم و بدون نشت جمع کنند.

فروشندگان باید به یاد داشته باشند که در مکانهایی که برای فعالیتهایشان در نظر گرفته شده اند ، به خدمات بهداشتی دسترسی دارند.

تامین کنندگان باید از شهرداری محلی خود بخواهند که تبلیغات زیست محیطی را در رابطه با رعایت دستورالعمل های بهداشتی در محل کار خود قرار دهد.

ارائه دهندگان باید به یاد داشته باشند که فاصله از محل فعالیت آنها حداقل 1 تا 2 متر است.

تأمین کنندگان باید علاوه بر رعایت فاصله ایمن (حداقل یک تا دو متر) ، در صورت امکان ورودی و خروجی افراد را نیز جدا کنند.

– همه دستفروشان باید از تجهیزات محافظت شخصی (ماسک و دستکش) استفاده کنند.

ارائه دهندگان باید پروتکل های بهداشتی را در محل فعالیت خود دنبال کنند.

فروشندگان از مشتریان خود می خواهند به جای مبادله پول ، از کارت خوان استفاده کنند.

– فروشندگان مواد غذایی باید کارت بهداشت معتبر داشته باشند.

تأمین کنندگان هنگام کار نباید غذا یا نوشیدنی بخورند.

– تأمین کنندگان باید از دست دادن و سرقت خودداری کنند.

فروشندگان باید از فروش مواد غذایی بسته بندی شده خودداری کنند.

در صورت امکان ، تامین کنندگان باید از مانعی مانند پرده نایلونی بین خود و خریدار استفاده کنند.

فروشندگان باید به خاطر داشته باشند که گشت های بهداشتی روزانه برای نظارت و نظارت بر عملکرد آنها انجام می شود.

تأمین کنندگان باید از فروش مواد غذایی بسته بندی نشده و همچنین مواد غذایی بسته بندی شده که شرایط نگهداری خاصی مانند یخچال و فریزر دارند ، جلوگیری کنند.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا