همه نکاتی که ترخیص شدگان کرونا از بیمارستانها باید رعایت کنند
همانطور که می دانید افراد مختلف با ابتلا به ویروس کرونا ، سطح متفاوتی از بیماری را تجربه می کنند. برخی نیاز به بستری شدن در بیمارستان و برخی دیگر بهبودی با استراحت در خانه دارند. از همه مهمتر ، حتی اگر بیمار را در بیمارستان کتک بزنید ، هنوز درمان شما کامل نشده است و هنوز هم به مراقبت احتیاج دارید.
به گزارش آپارات نیوز ، حداقل 3 هفته پس از شروع علائم دیگر ناقل نیستید و پزشک معالج شده است. اکنون که سلامتی خود را نسبتاً خوب به دست آوردید ، باید علاوه بر حفظ سلامتی ، نکات بهداشتی را نیز رعایت کنید تا از شیوع این بیماری و عفونت دیگران جلوگیری شود. در بیمارانی که از بیماری کووید 19 بهبود می یابند ، کمبود انرژی ، تنگی نفس و از دست دادن اشتها گزارش شده است و به دلیل آسیب ویروسی به ریه ها و سایر اندام ها ، بدن برای بهبودی و بازگشت به شرایط قبلی خود به زمان نیاز دارد. تا آن زمان ، فرد باید به سیستم ایمنی بدن خود توجه کند و فاصله اجتماعی را حفظ کند ، زیرا احتمال عود بیماری ویروسی وجود دارد.
طبق شبکه ملی تحقیقات بیماریهای تنفسی ، بیمار باید پس از ترخیص به درمان خود ادامه دهد ، بنابراین برای پیگیری درمان لازم است که مرتبا به کلینیک و دکتر مراجعه کنید. هر پزشک همچنین زمان تجویز دارو و مدت زمان آن را تعیین می کند.
اگر بیمار بعد از دوره نقاهت دچار مشکلات و علائمی مانند تب ، تنگی نفس و سرفه خشک مداوم نباشد ، نیازی به بررسی مجدد آن ندارید. فقط در صورت مشاهده علائمی مانند تب و مشکلات تنفسی باید مجدداً به پزشک مراجعه کنید. عفونت مجدد بیماران فوت شده با Covid 19 اثبات نشده است و معمولاً این بیماران می توانند زندگی عادی روزمره خود را پس از قرنطینه در خانه از سر بگیرند. توجه به نکات زیر کافی است:
داروهای تجویز شده خود را به طور مرتب و در ساعات مشخص شده روی نسخه مصرف کنید و حتی اگر احساس بهبودی کردید ، مصرف دارو را تا پایان دوره درمان قطع نکنید.
این داروها بر اساس شرایط جسمی و شرایطی برای شما تجویز می شوند. از توصیه آن به دیگران خودداری کنید.
اگر سرفه شما بدتر شد ، یا دوباره تب کردید یا باعث تنگی نفس شدید ، بلافاصله به یک مرکز بهداشتی مراجعه کنید.
عوارضی که می تواند در کنار فرد باقی بماند به دو دسته تقسیم می شود ، دسته اول با گذشت زمان و بدون دارو بهبود می یابد: مانند از دست دادن حس بویایی و چشایی که ممکن است پس از بهبودی برنگردد ، که بعد از 2 تا 3 برمی گردد. ماه به موقع برمی گردد. دسته دوم که در آن باید دارو و درمان شروع شود ، مانند عوارض ریوی ناشی از فرد مبتلا به سرفه یا تنگی نفس ، باید به پزشک مراجعه کرده و با دارو بهبود یابد.
انتهای پیام